Termeni si Conditii

Dispozitii generale:
Va rugam sa parcurgeti termenii si conditiile de mai jos, in cazul in care considerati ca nu va veti supune acestora va rugam sa nu vizitati www.laami.ro

Definitii:
Cumparator – persoana fizica sau juridica care isi face sau nu, un cont in site si efectueaza o comanda.
Vanzator – persoană juridică care vinde bunuri (ocazional sau permanent) LA.AMI este proprietatea SC SEM STAFF SRL inregistrata la ORC J32/691/2017 CUI RO37578896 jud. Sibiu
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica a vanzatorului sau a cumparatorului
Comanda – document electronic prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului, prin e-mail sau telefonic intentia sa de a achizitiona bunuri si/sau servicii de pe site.
Client/Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la continutul site-ului.
Newsletter – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre www.laami.ro intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea LA.AMI cu referire la informatiile continute de acesta.
Protectia datelor
Date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoană fizica identificata sau identificabila, o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitătii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, avem obligatia ca datele primite si/sau colectate de la dumneavoastra sa fie prelucrate în conformitate cu legislatia în vigoare si numai pentru scopurile prevazute în această Politica de Confidentialitate.
Compania noastra nu încredinteaza, vinde, inchiriaza, autorizeaza sau transfera etc. baza de date care conține datele personale ale clientilor nostri, cu exceptia celor prevazute in aceasta Politica de Confidentialitate.

Confidentialitatea datelor personale
LA.AMI se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre LA.AMI numai in scopul declarat al acestui site si pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor. Scopul colectarii datelor dvs. este pentru a:

Duce la bun sfarsit obligatiile privind tranzactiile incheiate intre noi si dvs.;
Va oferi produsele solicitate si care va interseaza;
Va contacta prin e-mail si/sau telefonic, inclusiv mesaje text SMS, newsletter ;
Va oferi informatii despre produsele noastre;
Efectua analiza de marketing și cercetări statistice;

Informatii utile
Efectuarea unei comenzi telefonice la numarul 0728.074.197 implica automat acceptarea de catre cumparator a termenilor si conditiilor a magazinului on-line LA.AMI
O comanda se considera finalizata in momentul confirmarii telefonice de catre LA.AMI. Orice comanda neconfirmata de catre LA.AMI nu va avea valoarea unui contract.
O comanda se poate realiza fara a fi necesara crearea unui cont pe site, insa exista posibilitatea sa va creati un cont daca doriti. Aceasta va ajuta in deosebi atunci cand veti plasa o noua comanda pe site.
Va informam ca imaginile publicate pe site-ul nostru sunt intotdeauna conforme cu realitate, sunt insa unele cazuri in care nu ne facem responsabili privind usoarele diferente de culoare afisate de catre monitorul dumneavoastra ca urmare al setarilor acestuia si produsul nostru.
Plasand o comanda on-line, va obligati sa ne furnizati datele dumneavoastra de contact, acestea fiind necesare operatiunilor de facturare si livrare a produselor comandate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii bunurilor comandate.
Preturile afisate sunt exprimate in RON si includ TVA.
Plata produselor aflate sub incidenta unui Contract se va efectua integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
LA.AMI isi rezerva dreptul de a schimba pretul produselor prezentate pe site fara o notificare prealabila, excluzand cazul comenzilor confirmate prin e-mail sau telefonic.
Comenzile telefonice sau on-line efectuate in week-end se vor procesate luni, saptamana urmatoare. In cazul in care v-ati creat un cont, respectiv o parola care va permite sa accesati anumite parti ale site-ului nostru, sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole. Va rugam să nu divulgati nimanui parola. Dvs. Numai dvs. purtati intreaga responsabilitate pentru distribuirea datelor dvs. tertilor.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile cu date de contact incomplete/incorecte, in lipsa unui raspuns din partea Cumparatorului.
De asemenea ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes în decurs de o luna.

Despre produse:
Fiecare geanta/poseta are in captuseala din bumbac atasata o bucata din piele naturala cu cuvintele  “Vero Pitone” ceea ce denota faptul ca produsul achizitionat este fabricat din piele naturala 100%
Pentru realizarea produselor se foloseste piele de cea mai inalta calitate(reptila:piton/crocodil, piele de strut sau blana de nurca)
Produsele noastre sunt fabricate in Italia, nu sunt de serie, sunt create in editie unica, iar totul se realizeaza manual.

Garantia
Dorinta LA.AMI este sa satisfaca pe deplin cerintele clientilor, prin urmare oferim garantie produselor noastre. Termenul de garantie este cel prevăzut de legislatia în domeniu, iar garantia comerciala acordata este de 30 de zile si se calculeaza de la data livrarii produsului.Toate produsele sunt insotite de factura si va informam ca veti avea nevoie de aceasta pentru a face dovada produsului cumparat in cazul in care solicitati reparatia acestuia. Va rugam sa ne instiintati imediat prin orice mijloc de comunicare(tel/e-mail) telefonic la 0728.074.197 sau in scris la adresa de e-mail office@laami.ro daca veti constata ca produsul achizitionat prezinta defect. Conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) si 449/2003 si O.G. 21/1992, clientii au dreptul de a solicita repararea produsului in momentul in care s-a constatat ca acesta este defect. Retineti ca tot acest procedeu dureaza pana la 20 de zile calendaristice din cauza faptului ca reparatia produsului va avea loc in Italia. Garantia se ofera numai dupa constatarea deficientelor si nu va mai avea loc daca se va constata ca alte persoane neautorizare au intervenit pentru reparatia acestuia. In cazul in care reparatia nu este posibila ne obligam sa va returnam contravaloarea produsului achizitionat. Nu se considera defecte de fabricatie, ca urmare nu fac obiectul acordarii garantiei, particularitati ale pieilor naturale: imperfectiuni minore, nervuri, mici diferente de culoare, semne caracteristice si neregularitati. Toate acestea arata autenticitatea si calitatea pieilor din care sunt confectionate produsele noastre. Va reamintim ca toate produsele sunt confectionate manual, iar in urma procedeului exista posibilitatea ca acestea sa prezinte mici imperfectiuni insesizabile.

Cum cumpar?
Comanda telefonica: 0728.074.197 Luni – Vineri intre orele 9 -19 si Sambata intre orele 10 -16
Va prezentam cativa pasi simpli pentru a finaliza cu succes o comanda on-line:
Alegeti produsul dorit
Alegeti produsul dorit, indicati adresa de livrare sau o alta adresa la care doriti sa se faca livrarea. Livrarea se face intre orele 9.00 si 17.00 de luni pana vineri (cu exceptia cazurilor in care doriti ca expeditia sa aiba loc si sambata)
Alegeti metoda de plata
Modalitatile de plata acceptate sunt: Online cu cardul bancar, prin Transfer bancar direct in contul nostru sau plata ramburs la livrarea coletului.
Confirmarea/plasarea comenzii si acceptarea Termenilor si conditiilor
Acceptati termenii si conditiile LA.AMI. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si reale la data plasarii comenzii.

Intrebari frecvente
1.Cum procedez daca un produs care imi place, nu mai este pe stoc?
Daca un produs care nu se mai afla pe stoc, si va intereseaza, stiind ca multe dintre modelele noastre sunt piese unicat, iar unele dintre acestea nu se mai pot reproduce, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa office@laami.ro cu numele sau codul modelului respectiv si va vom comunica in cel mai scurt timp daca acesta va mai exista sau nu pe stoc.

2.Cand plasez o comanda, cine plateste transportul?
Atunci cand plasati o comanda pe site, veti primi un e-mail cu informatiile despre plata, cat si despre transport, tot acolo veti fi notificat privind aceste taxe de transport.

3. Cum aflu informatii despre promotii, colectii noi, concursuri, noutati,etc?

LA.AMI actualizeaza si furnizeaza informatii despre toate acestea periodic, veti fi notificat prin e-mail, in cazul in care sunteti inscris la newsletter.

4. Se poate anula o comanda?

Da, se poate anula, telefonic la 0728. 074.197 sau prin e-mail, la aceeasi adresa la care ati plasat comanda.

5. Cat timp am la dipozitie pentru a anula o comanda?

In acest caz, va rugam ca pentru a evita plasarea si expedierea acesteia sa anulati comanda in maxim 24 de ore.

6. Pentru ca un retur sa poata fi acceptat ce trebuie sa fac?

Pentru retur, nu trebuie sa depasiti 14 zile calendaristice din momentul in care ati primit coletul, in caz contrar LA.AMI isi rezerva dreptul de a refuza returul. Trebuie sa returnati produsul asa cum l-ati primit, fara a prezenta urme de folosinta si fara deteriorari in amabajul original si cu toate acesoriile incluse. (vezi politica de retur)

Transportul
Compania noastra lucreaza pentru moment cu firma de curierat rapid: Urgent Cargus si onoram momemtan comenzi doar pe teritoriul Romaniei.

Plata si livrare
Livram produsele noastre in termen de 1-5 zile dupa caz.
Livrarea produselor se face de luni pana vineri in intervalul orar 09.00-17.00 (exceptie cand cereti in mod expres sa se efectueze si sambata)
Livrarea produselor se face numai pe teritoriul Romaniei.
Veti fi notificat printr-un e-mail in momentul plasarii comenzii.
Va vom contacta telefonic ulterior pentru confirmarea comenzii, precum si a adresei de livrare.
Plata se va face ramburs la curier sau on-line la partenerii nostri in functie de metoda agreata de dumneavoastra.
Stabiliti impreuna cu firma de curierat o ora favorabila pentru livrarea produsului.
In cazuri exceptionale, va vom comunica in cel mai scurt timp motivele pentru care independent de voia noastra nu va avea loc livrarea (blocaje sau accidente rutiere, conditii meteo nefavorabile, greve, etc.), precum si o noua data privind efecuarea acesteia.
LA.AMI isi rezerva dreptul de a schimba pretul produselor prezentate pe site fara o notificare prealabila, excluzand cazul comenzilor confirmate prin e-mail sau telefonic.

Politica de retur
Pentru ca vrem sa avem clienti multumiti de produsele pe care le achizitioneaza de la noi, intelegem eventualitatea unui retur și respectăm acest drept pe care orice consumator il are. In continuare veti gasi mai multe informatii despre politica companiei noastre.

Termenul de returnare al produselor este de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului, in caz contrar ne rezervam dreptul de a refuza returul.
Daca doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne contactati telefonic la nr. 0728.074.197 sau in scris la adresa: office@laami.ro
Va rugam sa returnati produsul in ambalajul original fara a fi deteriorat si cu toate acesoriile incluse, in caz contrar vom refuza returul.
Clientul retine faptul ca va plati toate taxele de transport si este rugat sa nu expedieze produsul de returnat cu plata ramburs. Orice colet trimis cu ramburs va fi refuzat, in cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va efectua doar prin transfer bancar in contul clientului specificat pe factura primita la primirea coletului unde veti nota corect numele dumeavoastra, numarul de cont si banca emitenta. Va recomandam sa pastrati o copie a facturii. Returnarea sumei datorate se va face in 14 zile lucratoare din momentul primirii coletului.
Orice retur care nu respecta Termenele si Conditiile LA.AMI va fi refuzat.
Veti fi notificat printr-un sms/email si/sau telefonic in momentul in care produsul va ajunge la noi.
Returnarea unui produs fara ambalaj, fara alte accesorii ale ambalajului sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produsului returnat, conform O.U.G. Nr. 34/2014.
Informatii plata
Datele privind plata (informatii banca, informatii card de debit sau credit):
Plata prin card implica procesarea datelor de card de catre un operator specializat, informatii ce nu vor fi stocate de catre compania noastra. LA.AMI utilizeaza masuri tehnice si organizatorice care asigura protectia datelor cu caracter personal, in special preluarea cat si acesarea lor de cate o alta persoana neautorizata. LA.AMI utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs., personale si tranzactiile financiare. LA.AMI se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de securitate a LA.AMI. Daca veti alege sa platiti cu cardul, detaliile acestuia sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita.
LA.AMI utilizeaza tehnologia Secure Socket Layer (SSL).Toate informatiile pe care ni le furnizați sunt stocate în servere securizate, precum si toate operatiunile de plata vor fi criptate folosind aceasta tehnologie.

Avantajele plații cu card credit/debit?
Viteza plății. Banii sunt retrasi automat din contul dumneavoastra, iar la primirea coletului nu trebuie sa achitati nimic curierului.

De stiut: – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Este procesul de plata prin card credit/debit sigur?
La acceptarea cardurilor de plata utilizam sistemul 3D-Secure soluția celei mai moderne aplicatii de card internationale a Asociației MasterCard, Visa si Maesto, care mareste securitatea platii cu card pe internet.
Nicio persoana din cadrul companiei noastre nu va avea acces la datele personale ale cardului dumneavoastra.
Indiferent de metoda de plata aleasa, puteti solicita inapoierea contravalorii unui produs achizitionat daca veti intampina probleme (defect fabrica, nu este acelasi produs comandat, comanda gresita)

Drepturi de autor
In conformitate cu dispozitiile prevazute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001, toate materialele si continutul acestui site sunt protejate prin drepturi de autor. Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) Este interzisa orice alta utilizare a materialelor de pe acest site, în alte scopuri decat cel personal, non-comercial, fara acordul in prealabil al LA.AMI

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.laami.ro sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul www.laami.ro, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane în vigoare de catre autoritatile competente.

Forta Majora
LA.AMI isi rezerva dreptul de a intarzia ori a anula livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de LA.AMI. De ex: (accidente rutiere, blocaje, conditii meteo extreme, inundatii, razboaie, greve, proteste etc). Fiecare parte va avea dreptul sa notifice celalaltei parti fara ca vreuna din ele sa solicite daune-interese, incetarea pe deplin a contractului daca in termen de 15 zile respectivul eveniment nu inceteaza.

Litigii
Legea practicata este cea a statului roman. Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator/Cumparator si LA.AMI si este guvernat de legile din Romania. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. In cazul eventualelor litigii aparute intre Vanzator si Cumparator, acestea vor fi rezolvate pe cale amiabila, in caz contrar vor fi solutionate in instanta, partile putandu-se adresa instantei de judecata competente.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
LA.AMI isi rezerva dreptul de a modifica si/sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs., cu privire la aceste modificari.

Optiune stergere date
Aveti posibiltatea ca oricand sa revocati consimtamantul dumneavoastra sau de a solicita anularea inregistrarii precum si stergerea datelor dvs. din cadrul site-ul nostru contactandu-ne in scris printr-un e-mail la adresa office@laami.ro si va informam ca nu veti fi taxat in nicun fel pentru aceasta alegere a dvs., in schimb o astfel de revocare nu este posibila in cazul tranzactiilor deja existente intre noi. De asemenea, aveti posibilitatea de a va dezabona oricand in momentul in care nu mai doriti sa primiti newslettere folosind linkul de dezabonare continut in cadrul email-ului.

Cookie
LA.AMI foloseste cookie-uri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookie-urile (asa cum sunt definite mai jos) ne permit sa salvam informatiile dvs. de acces si preferintele dvs. de navigare astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita. Cookie-urile sunt fisiere de tip ”.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs. Folosirea cookie-urilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati. Majoritatea browserelor sunt setate să accepte cookie-uri. Dacă insa nu preferati acest lucru, puteti seta browserul sa blocheze toate cookie-urile, inclusiv cele asociate cu serviciile noastre, sau sa indice cand plasam un cookie. Cu toate acestea, este important sa retineti ca este posibil ca multe dintre serviciile noastre sa nu funcţioneze corespunzator daca ati dezactivat cookie-urile.

Dispozitii finale
Administratorul site-ului www.laami.ro isi rezerva dreptul de a modifica partial si/sau total, informatii actualizate despre produse, pret, dispozitii generale si orice alta informatie referitoare la buna functionare a site-ului in orice moment, fara un anunt in prealabil.
Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea, precum si de a crea un cont (daca este cazul) care sa servească la achizitionarea produselor dorite.
LA.AMI este proprietatea SC SEM STAFF SRL inregistrata la ORC J32/691/2017 CUI RO37578896 jud. Sibiu denumita Vanzator in aceasta Politica de Confidentialitate.